Historie

Vanaf 1982 ben ik actief met Bouviers. Eerst met werkhonden en sinds 1990 ben ik op exterieur gebied verder gegaan.
Ik heb honden met een goed karakter en op schoonheid gericht. Met Freule van Joevalshof “de stammoeder” (zij is een dochter van Orry du Faran) heb ik mijn kennel opgebouwd, het was een teef met een mooi karakter en geweldige eigenschappen. De volgende generaties zijn Madam, Belgica, Arlette en Lady van Joevalshof. Op dit moment zijn we 6 generaties verder. Sofie en Fien twee uitmuntende teven worden nu voor het fokken gebruikt .

Macho is mijn superkampioen. Deze reu is van uitmuntende kwaliteit en ik ben daar erg trots op. Hij heeft voor mooie nakomeling gezorgd waar mijn kennel jaren mee verder kan. De meest aansprekende titels van Macho zijn Winner Amsterdam, BOB Crufts, winnaar van de herdershonden groep tijden de tophond van het jaar show 2003 en natuurlijk wereldkampioen 2002. Omdat het karakter van de bouvier in Nederland sterk terug loopt, heb ik in 2005 mijn kennel versterkt met Patzer v/d Ouwelandt een bouvier met een prachtig stabiel karakter. Wat een meerwaarde is voor de fokkerij. 

Op dit moment heb twee reuen die ik kan gebruiken op de teven van mij zelf.                         Diego en Chef van Joevalshof zijn uitmuntende reuen getest op HD en ED

 voorzijde01

 

Afbeelding034

macho